Aku-Med Sađlýk Ana Sayfa
Forum Anasayfasý Forum Anasayfasý >Akupunkturla Zayýflama >Akupunkturla Zayýflama
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayýt Ol Kayýt Ol  Giriţ Giriţ


Bumblebee inch' jövőbeli spin-off videójában

 Yanýt Yaz Yanýt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mreaiorat Açýlýr Kutu Gör
Üye
Üye


Kayýt Tarihi: 28.Ađustos.2018
Konum: Berlin
Aktif Durum: Aktif Deđil
Gönderilenler: 64
  Alýntý mreaiorat Alýntý  Yanýt YazCevapla Mesajýn Direkt Linki Konu: Bumblebee inch' jövőbeli spin-off videójában
    Gönderim Zamaný: 06.Eylül.2019 Saat 05:54

A puma cég a Hasbro-ot használja az Ön számára, hogy ellenőrizhesse esztétikai jellegzetességeit, mint az egyik legkedveltebb GeekDad franchise-ját, a Your Transformers-t RS-X lábbeli termékválasztékában. az RS-X rúgásokban látható retro-jövőbeni művészi alkalmazások, amelyek általában a Puma Hasbro RS-X cipőjeiben valódi Transformers módon új Puma 1980-as Jogging Technique RS-0 karakterláncát képező gép.

Ez a fajta RS-X a puma cég egy Transformers tenisz cipő jelenik meg egy pár colorways: Bumblebee egész Nyugodt árnyék / Cyber ​​elszíneződött együtt Optimus vezető egész látványos narancssárga / magas fenyegetés Crimson. Továbbá, a puma cég funkciói szélesítették a választékot a kurzusok, a felületek és a pólók funkciói között, így jó az 'összes' Optimus keresés, ha így dönt.

Keresse fel a Puma céget egy Transformers sorozatból a felnőtt férfiakkal együtt a Youngster stílusaival együtt a Base Locker kereskedőkben, valamint a következő hónapban, a 22. hónap végén, az európai országokban az egész európai országban, valamint december közepén alább az USA-ban.

A Puma Scuderia Ferrari Drift Cat 5 Ultra II cipő soha nem haladja meg az adidas játékot, melynek kedvenc animációs húrja, az MTV Beavis a Butt-Head-el. akár a 1990-es évek drasztikus hibája miatt, amely a Beavis célpontjával, valamint a Butt-Head nemkívánatos munkahelyével, a Pizza egész világgal rendelkezik.

Az Adidas Beavis és a Butthead cipők, valamint a ruházati sorozatok a The Weeknd XO Puma párhuzamos cipőket, a 3MC lábbelit, egy új fleece kabátot, könnyű és hordozható kabátot, pólót és sok esetben egy új pólót tartalmaznak üzleti alkalmi fajták. A legtöbbjük imádnivalóan kinyomtatja, miközben a sneering használatával személyre szabhatja a kedvenc Gen A slackerei bögréit, valamint a Pizza egész világ stílusát.

A PUMA VÁLLALKOZÁS a Hasbro-szel együtt a Puma Tsugi Jun cipő speciális formájába áll, a 'Transformers' cipő sorozat egészében, a 'Bumblebee inch' jövőbeli spin-off videójában. Az Autobots, a Bumblebee és az Optimus Leading együttesen egyenesen a PUMA legkorszerűbb RS-X sziluettjébe került.

A PUMA márkájú RS technológiai innovációjának feltöltése a középtalphoz, a tetejét Puma Roma TriEmboss cipő rendelés nylon felsőrésszel, a Puma Leadcat YLM Lite szandálokkal, nubukkal borított textíliákkal lehet felhordani. - Cyber ​​Yellow ', amikor az Optimus-t mozgatja, a' Dazzling Orange - Dangerous Crimson, inch, míg az aláíró banki színárnyalatokban egy főszereplőben csomózott. Különböző egyéb tények is szerepelnek, az RS THE PUMA COMPANY a faragott socklinerhez, a nyelvi kollab-cég logójához, valamint a hátsó talphoz rendelt Transformers Autobot tokenhez.

Yukarý Dön
 Yanýt Yaz Yanýt Yaz

Forum Atla Forum Ýzinleri Açýlýr Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz