Aku-Med Saðlýk Ana Sayfa
Forum Anasayfasý Forum Anasayfasý >Akupunkturla Zayýflama >Akupunkturla Zayýflama
  Aktif Konular Aktif Konular
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayýt Ol Kayýt Ol  Giriþ Giriþ


Melko usein tasapainojalkineet tuntevat

 Yanýt Yaz Yanýt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mreaiorat Açýlýr Kutu Gör
Üye
Üye


Kayýt Tarihi: 28.Aðustos.2018
Konum: Berlin
Aktif Durum: Aktif Deðil
Gönderilenler: 64
  Alýntý mreaiorat Alýntý  Yanýt YazCevapla Mesajýn Direkt Linki Konu: Melko usein tasapainojalkineet tuntevat
    Gönderim Zamaný: 03.Eylül.2019 Saat 14:53

Varsinainen Asics Gel-Kayano kaksikymmentäkolme osoittaa jälleen syyn, miksi se on kuitenkin numero yksi jalkineiden osalta urheilijoita, jotka tarvitsevat apua sekä tasapainoa. Varsinainen Gel-Kayano kaksikymmentäkolme on suurin tasapainoinen jalkine, joka tarjoaa paljon enemmän mukavuutta ja helpotusta sekä paljon parempaa apua samalla kun ylläpidetään vastaanottavaisia ​​Asics Gel-Kayano 24 -kenkiä. Myydään $ 160, todellinen Gel-Kayano kaksikymmentäkolme on yksi kalleimmista jalkineet sisällä joukkue, kuitenkin, koska sen tukevuus on kuitenkin suuri arvo.

Varsinainen Asics GEL-Kayano on korkealaatuinen päivittäinen valmentaja kaikille, jotka tarvitsevat tasapainoa sekä pehmustusta pitkään. Upouusi tämän 12 kuukauden aikana, Asics päivittää todellisen Gel-Kayanon kaksikymmentäkolme, jotta FlyteFoam-välipohja, kevyempi paino ja paljon parempi suorakulmaiset materiaalit kuljettavat varsinaisen välipohjan, jota käytetään todellisessa Kayanossa. Asicsin tunnettuihin karbamidiperoksidigeeliteknologioihin liittyviä ehdotuksia voidaan löytää välipohjan kautta, joka tarjoaa apua ylikorvauksen suhteen. Asics etenee sujuvalla Fluidfit-topilla, joka vastaa paljon parempaa ottelua sekä lisää Asics-juoksukenkiä mukavuutta ja helppoutta.

Varsinainen Gel-Kayano kaksikymmentäkolme on varmasti kaikkein mukavin tasapainojalkine, jota tänä vuonna tutkitaan. Ei ole vaikea löytää toista todella tuntuu viimeisimmältä Gel-Kayanolta, koska uusi FlyteFoam-välipohja on upouusi materiaaleja, kuten Asicsin tunnettuja Carbamide-peroksidigeeliteknologioita koskevia ehdotuksia välipohjan kautta. Gel-Kayano kaksikymmentäkolme todella tuntuu paljon pehmeämmältä ja kevyemmältä kuin Gel-Kayano kaksikymmentäkaksi.

Varsinainen Kayano kaksikymmentäkolme puvua aivan kuten rajoitettu baseball-käsine. Välilyönti on oikeassa asennossa yhdessä muiden sopivien jalkineiden kanssa, koska jalka-astiasta löytyi erittäin vähäinen käyttäjäprofiili ja se on ohut näkökohta. Todellinen sileä Fluidfit-toppi tuntuu siltä kuin hyvä laajeneminen halvalla Asics-kengällä. Se on hellävarainen ja hengittävä sekä näyttää olevan täysin lähellä omia jalkojasi. Varsinainen nauhoitusohjelma sekä pelattava Fluidfit-huippu synkronoituvat oikein ja tekee siitä helposti hankittavan tallennetun turvallisen ottelun. Varsinainen ulkopuolinen takakannen kiinnitysohjelma on miellyttävä työ, joka takaa jalkojen takaa, samalla kun pysäytetään kantapään korotus.

Melko usein tasapainojalkineet tuntevat itsensä Nike Air Max 95 TT PRM Kengät jäykiksi sekä koviksi, mikä vähentää reagoivuutta, mutta todellinen Kayano-kaksikymmentäkolme on miellyttävä työ, joka liittyy todellisen hyvän keräyksen hallintaan avun välillä ja reagointikykyyn. Varsinainen Kayano kaksikymmentäkolme on saanut halvimman etujalkaisen käyttäjäprofiilin 12 mm kaikista tutkituista jalkineista, jotka auttavat parantamaan lattiatuntemusta, mikä parantaa mahdollisuuksia Asicsin lenkkeilyjalkineille.

Todelliset punnitusasteikot näytetään 11: stä 5: stä miehistä ja 10 mm: n vähennys, todellinen Ascis Gel-Kayano kaksikymmentäkolme on tehty sekä tukevaksi että tukevaksi, joten ei ole todellista yllätystä, jota he eivät vaivaa kevyempiä ja monipuolisempia jalkineita.

Yukarý Dön
 Yanýt Yaz Yanýt Yaz

Forum Atla Forum Ýzinleri Açýlýr Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.06
Copyright ©2001-2007 Web Wiz